Hoi, ik ben Yvonne!
1024 576 dionne_vanoijen_kanhko3d

Hoi, Ik ben Yvonne Schreurs (1959) en getrouwd met Theo (1956). Wij wonen in Roermond, samen met onze teckel Sascha. We hebben 3 kinderen die al het huis uit zijn. Onze passie is reizen met onze camper waarbij we graag natuur en cultuur combineren. Verder maken we graag muziek als blazers bij de plaatselijke vereniging.…

read more
En verder?
1024 576 dionne_vanoijen_kanhko3d

In mijn eerste ‘over mij’ blog heb ik al e.e.a. vertelt over mijn gezin, hond en onze camper waar we graag en vaak mee op reis gaan. Ook vertelde ik dat we (nog steeds) samen muziek en we ons door de muziek hebben leren kennen. Beiden hebben we namelijk als tieners de keuze gemaakt een…

read more
Podcast | Yvonne Schreurs stelt zichzelf voor
1024 576 dionne_vanoijen_kanhko3d

Yvonne Schreurs stelt zichzelf voor Voor wie mij nog niet kent! In deze aflevering stel ik mij zelf voor. Wie is Yvonne en wat doe ik precies? Mijn doel? DIE mentor te zijn, die de therapeut en praktijkhouder nodig heeft om in te zien wat ze allemaal in hun mars hebben! Uit je schulp kruipen…

read more