Hoi, ik ben Yvonne!

Hoi, ik ben Yvonne!

1024 576 dionne_vanoijen_kanhko3d

Hoi, Ik ben Yvonne Schreurs (1959) en getrouwd met Theo (1956). Wij wonen in Roermond, samen met onze teckel Sascha.

We hebben 3 kinderen die al het huis uit zijn.

Onze passie is reizen met onze camper waarbij we graag natuur en cultuur combineren.

Verder maken we graag muziek als blazers bij de plaatselijke vereniging. Zo hebben we ons ook leren kennen, door de muziek, maar daarover later meer……

Na jaren als natuurgeneeskundige en orthomoleculair adviseur te hebben gewerkt ondersteun ik zorgprofessionals in het zakelijke stuk van zijn/haar praktijk. Het zichtbaar worden voor hun doelgroep en nieuwe klanten bereiken via de diverse kanalen te bereiken is een van de onderdelen die in mijn programma ‘de Zorgondernemer’ aan bod komen. Verder motiveer ik mijn klanten de verbinding met de reguliere zorg aan te gaan om deze twee vormen van zorg in de toekomst beter samen te laten werken.

Als ondernemerscoach volg ik mijn passie om het complementaire werkveld naar een hoger plan te trekken en zoveel mogelijk therapeuten te helpen naar een praktijk met meer klanten en een beter inkomen.

Wil je meer weten over mij?  Lees dan de volgende blog(s) en/of klik dan op deze link;  https://www.yvonneschreurs.com/over-yvonne/