Les 1

INLEIDING Yvonne Schreurs

Links zie je een monitor met de startknop linksonderaan.               Hiermee start je de video opname van de introductieles. Met de knop rechtsonderdaan (pijltjes naar rechtsboven en linksonder) maak je het beeldscherm groter. Links daarvan bevindt zich de geluidsknop.

Veel plezier met het volgen van de introductievideo !

Mag ik me even voorstellen

Yvonne Schreurs (1959), Natuurgeneeskundige en docent

Specialisaties voetreflex en orthomoleculair, maar verder ook vele andere korte cursussen gedaan als Bachbloesems, Aromatherapie, Coaching en counceling, Fytotherapie, Mycotherapie en vele andere zaken….

Samen met Kim van der Veen heb ik meerdere cursussen MBK opgezet en zelf meerdere live cursussen gegeven Afstand en datum bepalen waren altijd struikelblokken om grote klassen bij elkaar te brengen.

Door eigen ervaring met e-learning en het besef dat dit in deze tijd een zeer welkome aanvulling op het huidige aanbod van lessen voor de natuurgeneeskundig therapeut is, ben ik eind 2016 gestart met het onderzoeken van de mogelijkheden om een online ( geaccrediteerde) academie op te zetten.

Ik houd jullie graag op de hoogte middels de nieuwsbrief wat het aanbod is, daar dit alleen maar zal groeien naar de toekomst toe!​