Les 1 visitatietraining-rbcz

INLEIDING Yvonne Schreurs

​Links zie je een monitor met de startknop linksonderaan.  

Hiermee start je de video opname van de video les over de documenten stroom behorende bij een visitatie.

Met de knop rechtsonderdaan (pijltjes naar rechtsboven en linksonder) maak je het beeldscherm groter. Links daarvan bevindt zich de geluidsknop.

Onderaan deze pagina vind je download knoppen voor de presentatie pdf.

In les 2 staan alle documenten van de formulierstroom die in de videoles worden gebruikt. Het is aan te raden de eerste 3 documenten :  “PR 420 ” / “03” en “06” geprint bij het volgen van de video paraat te hebben.

Mag ik me even voorstellen

Yvonne Schreurs (1959), Natuurgeneeskundige en docent

Specialisaties voetreflex en orthomoleculair, maar verder ook vele andere opleidingen gedaan als Bloesem remedies, Aromatherapie, Coaching en counceling, Fytotherapie, Mycotherapie en meer…

Door eigen ervaring met e-learning en het besef dat dit in deze tijd een zeer welkome aanvulling op het huidige aanbod van lessen voor de natuurgeneeskundig therapeut is, ben ik eind 2016 gestart met het onderzoeken van de mogelijkheden om een online                                (geaccrediteerde) academie op te zetten.

Om vooral voor kleinere aantallen aanmeldingen efficiënt te kunnen werken en een naslagwerk voor eerdere cursisten te maken heb ik de cursus onderdelen ook online gezet,